Dana Hofstede

fysiotherapeute / handtherapeute

Ik ben Dana Hofstede. Ik heb in 1997 mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de hogeschool Rotterdam. Na een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben ben ik in contact gekomen met de handrevalidatie. Ik was gelijk enthousiast en ben mij verder gaan specialiseren. Ik heb meerdere cursussen gevolgd o.a. spalkcursussen en in 2012 heb ik de praktijkopleiding handtherapie behaald. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij het Hand en polscentrum in Den Haag (Sophia Revalidatie) om mij alleen maar bezig te kunnen zijn als handtherapeut. Ik werk hier nauw samen met revalidatiearts en plastisch chirurgen.

Het mooiste aan mijn werk is om mensen te adviseren en te helpen revalideren na een handletsel om daarna weer zo optimaal te kunnen functioneren in het alledaags leven. Pas als je wat aan je handen mankeert kom je erachter wat voor invloed dat heeft op je functioneren.

Naast mijn werk bij Sophia Revalidatie zal ik per januari 2015 werkzaam zijn hier in de praktijk reaxion. Voor mij een hele leuke nieuwe ervaring en hier kan ik mijn opgedane ervaring en deskundigheid zeker toepassen om een goede kwaliteit te kunnen leveren.

Sjoerd Commandeur

fysiotherapeut / handtherapeut

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in hand en polsklachten door de opleiding in Utrecht te volgen. Het zijn klachten die we in de eerste lijn steeds meer zien en die goed te behandelen zijn. Vooral de grote diversiteit aan klachten in een relatief klein gebied maakt het werk uitdagend en interessant.